Generelle vilkår

OBLIGATORISK

Disse handelsbetingelser (”betingelser” / ”betingelserne” /”vilkår”) bringes til anvendelse, når du som kunde køber en vare via bornthisday.shop eller via nogle af sitets sub-domæner, så som bornthisday.dk (følgende kaldet Hjemmesiden). En aftale indgås mellem dig som kunde (”du” / ”dig” / ”kunden”) og Stroller AB, organisationsnummer 559106-0909 (Born this Day).

For at kunne lægge en bestilling på Hjemmesiden, skal du være fyldt 18 år og have accepteret betingelserne, hvilket du gør i forbindelse med din bestilling. Ved at acceptere disse betingelser forpligter du dig til at følge betingelserne samt at bekræfte, at du har forstået informationerne om personoplysninger og givet dit samtykke til brug af personoplysningerne samt cookies i henhold til Born this Days integritetspolitik.

Aftalen om køb mellem dig som kunde og Born this Day indgås, når vi har bekræftet din bestilling og du har modtaget en ordrebekræftelse per e-mail fra os. På Born this Day vil vi råde dig, som kunde, til at bevare denne ordrebekræftelse med henblik på eventuelle fremtidige kontakter med Born this Days kundeservice.

Når du lægger en bestilling vil du blive bedt om at opgive visse personoplysninger, og det er dit ansvar, at disse oplysninger både er korrekte og fuldstændige.

Information om vores håndtering af dine personoplysninger finder du under Born this Days Integritetspolitik, som kan ses her.

Kontaktoplysninger og øvrig information om Born this Day finder du under ”Om os” på bornthisday.dk

PRISER OG BETALING

Ved bestilling via Hjemmesiden er de på Hjemmesiden angivne priser gældende. Alle viste priser er inklusive moms. Priserne inkluderer ikke betalings- og fragtgebyrer – disse omkostninger angives separat og vises tydeligt ved kassen, inden du lægger din bestilling.

Du vil finde tre forskellige betalingsalternativer i forbindelse med din bestilling ved kassen. Born this Day har ret til at tage betalt i forbindelse med bestillingen, ifald du hverken har valgt fakturabetaling eller en anden, lignende betalingsmåde, som er godkendt af Born this Day. I forbindelse med faktura- eller delbetaling kan Born this Day, eller deres samarbejdspartnere, indhente kreditoplysninger. I tilfælde af en kreditundersøgelse, vil du blive informeret herom.

Born this Day forbeholder sig retten til ikke altid at tilbyde alle betalingsmåder, alternativt ændre betalingsmåden, hvis det du har valgt af en eller anden årsag ikke fungerer i forbindelse med det aktuelle køb. I overensstemmelse med dansk lov accepterer Born this Day ikke salg på kredit til personer under 18 år.

RABATTER OG KAMPAGNER

Born this Day forbeholder sig når som helst retten til at tilbagekalde rabatter og kampagner, som tilbydes via Hjemmesiden. Tilbuddene på Hjemmesiden gælder kun i en begrænset periode og så længe lageret rækker.

LEVERING OG TRANSPORT

Varen/varernes forventede leveringstid ses i ordrebekræftelsen, ved kassen og/eller på den aktuelle produktside på Hjemmesiden. Varerne leveres normalt indenfor den forventede leveringstid, hvilket i de fleste tilfælde med drejer sig om 3-8 arbejdsdage. Hvis ingen anden særlig aftale er indgået, kommer leverancen altid senest 30 arbejdsdage fra det tidspunkt Born this Days skriftligt har bekræftet bestillingen via ordrebekræftelsen. Skulle en leverance tage mere end 30 arbejdsdage og dette ikke skyldes dig som Kunde, har du ret til at ophæve købet. Mere information om Born this Days leveringsalternativer og vilkår for disse leverancer finder du her.

Når pakken er ankommet til udleveringsstedet, skal den personligt afhentes indenfor den periode, der er angivet på adviseringen (husk altid at medbringe gyldig legitimation og adviseringsnummer). Du modtager altid en advisering, der viser hvor og hvornår pakken skal hentes. Advisering kan ske via e-mail, almindeligt brev eller via dit mobilnummer, advisering kan også ske via et telefonopkald eller SMS. Ifald du ikke henter pakken, har Born this Day ret til at debitere dig et gebyr på 150 kroner.

FORTRYDELSESRET

I henhold til lov om gældende fortrydelsesret gælder 14 dage ved køb af varer på internettet. Overhold 14-dages fristen. Du skal meddele sælgeren, at du fortryder, inden udløbet af fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere selve varen – forudsat, at din vare ikke omfattes af undtagelse fra denne fortrydelsesret i henhold til nedenstående paragraf, 5.2.

Bemærk, at fortrydelsesretten ikke gælder varer, der produceret ”on demand” og/eller er specialtilpasset i overensstemmelse med dine anvisninger, hvilket kan omfatte varer, som sælges af Born this Day. Hvis du har spørgsmål, der drejer sig om fortrydelsesretten eller hvis du er utilfreds med din vare, så skal du ikke tøve med at henvende dig til Born this Days kundeservice via de på Hjemmesiden anførte kontaktoplysninger. Her vil man på bedste vis forsøge at hjælpe dig.

Hvis du fortryder et køb hos os, skal du, inden udløbsfristen herfor, sende en klar og tydelig meddelelse til Born this Day. Du skal angive dit navn og din adresse samt anden relevant information, som for eksempel ordrenummer, fakturanummer og navnet på den relevante vare. Ifald du foretrækker det, kan du, hvis fortrydelsesretten gøres gældende, også anvende den Standardfortrydelsesformular, som du kan se her: https://www.retsinformation.dk/forms/R0710.aspx?id=160666#Bil3

Hvis fortrydelsesretten gøres gældende, står du for returfragten og har ansvar for varens stand, både efter modtagelse af varen og under returfragten. Varen skal sendes retur inden 14 dage (se paragraf 5.1), regnet fra den dag du har meddelt Born this Day, at du ønsker, at gøre brug af gældende fortrydelsesret. Varen skal være forsvarligt emballeret, i hel stand og i originalæsken/indpakningen. Du finder yderligere information om returforsendelesr på Hjemmesiden, som du kan se her.

Ved korrekt anvendelse af fortrydelsesretten tilbagebetaler Born this Day det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger. Undtagelser herfor gælder eventuelle leveringsomkostninger for andre leveringsmetoder end den standardlevering Born this Day tilbyder, ifald du har valgt en anden leveringsmåde. I forbindelse med returnering af en del af et køb, tilbagebetales leveringsomkostningerne ikke. Bemærk, at Born this Day har ret til at fratrække en sum, der modsvarer en formindskelse, som modsvarer varens værdiformindskelse, sammenlignet med varens oprindelige pris, hvis en sådan værdiformindskelse skyldes, at du har håndteret vare i et større omfang end nødvendigt, for at fastslå varens egenskaber eller funktion. Born this Day tilbagebetaler beløbet hurtigst muligt, god senest 14 dage fra og med den dato Born this Day modtog din meddelelse om gældende fortrydelsesret. Born this Day kan dog udsætte en tilbagebetaling til Born this Day har modtaget varen eller du har bevist, at varen er blevet returneret. Tilbagebetaling vil ske til dig via den betalingsmåde, som du valgte i forbindelse med købet; forudsat, at ingen anden aftale er indgået eller en sådan tilbagebetaling forhindres.

REKLAMATION

I henhold til gældende Købelov har du, som forbruger, altid 2 års reklamationsret. Hvis du ønsker, at anmelde en fejl på en vare, der er bestilt her på Born this Day, bedes du – via vore kontaktinformationer på Hjemmesiden – meddele os dette så hurtigt som muligt, efter fejlen er opdaget. I forbindelse med reklamationer følger Born this Day gældende retningslinjer for Købelovens reklamationsret (www.forbrug.dk)

Når en reklameret vare er blevet returneret og reklamationen godkendt, vil Born this Day kompensere dig i overensstemmelse med gældende lov om reklamationsret. Born this Day forbeholder sig retten til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at varen ikke er behæftet med fejl som omfatter gældende købelov om reklamationsret. Mere information om din reklamationsret som forbruger, finder du på www.forbrug.dk.

FORCE MAJEURE

Born this Day har ikke ansvar for forsinkelser forårsaget af omstændigheder, som Born this Day ikke har haft mulighed for at råde over eller på anden vis er udenfor Born this Days kontrol. Det kan for eksempel dreje sig om strejker, ekstreme vejrforhold og terrorisme samt omfattende tekniske problemer, så som fejl i el-/tele- eller dataforbindelser eller anden kommunikation, som Borne this Day ikke kan kontrollere.

ØVRIGT

Born this Day forbeholder sig, i særlige tilfælde, retten til at afvise eller ændre din bestilling, hvilket for eksempel kan ske, hvis du har betalingsanmærkninger, opgivet fejlagtige personoplysninger eller anden fejlagtig information i forbindelse med din bestilling.

Born this Day tager forbehold for eventuelle trykfejl, der kan forekomme på Hjemmesiden. Det kan dreje sig om fejlagtigt angivne priser eller forkert information om lagerstatus. Hvis prisen på en vare, som du har bestilt, er forkert, vil Born this Day kontakte dig, så I sammen kan komme frem til en løsning på, hvordan du kan komme videre med bestillingen.

Hjemmesiden, inklusive al dens indhold, ejes af Born this Day eller dennes licenshavere og samarbejdspartnere. Indholdet på Hjemmesiden er således beskyttet gennem blandt andet immaterielt retslige og markedsretslige love, hvilket betyder, at billeder, grafik, design og layout samt information om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden Born this Days godkendelse. Born this Day tager ikke ansvar for information på Hjemmesiden, som kommer fra tredje part.

ÆNDRINGER AF VILKÅR

Born this Day forbeholder sig retten til, når som helst, at foretage ændringer i herværende vilkår. Sådanne ændringer vil blive publiceret på Hjemmesiden. Ændringerne vil være gældende fra det øjeblik, du har accepteret vilkårene (i forbindelse med et nyt køb eller et besøg på Hjemmesiden), alternativt 30 dage efter Born this Day har informeret dig om ændringerne. Born this Day anbefaler derfor, at du regelmæssigt holder dig opdateret på Hjemmesiden og således blive forvarslet om eventuelle ændringer af vilkårene.

UGYLDIGHED

Hvis en kompetent domstol, myndighed eller voldgiftsret skulle finde, at nogle af vedtægterne i disse vilkår er ugyldige eller ikke kan iværksættes, skal sådanne vedtægter og alle øvrige bestemmelser være gældende og kunne iværksættes i den udstrækning som gældende lov tillader. De vedtægter, som er blevet erklæret ugyldige eller ikke kan iværksættes, vil blive erstattet af relevant, juridisk vejledning og råd.

GÆLDENDE LOV OG TVISTLØSNING

Eventuelle uoverensstemmelser skal først og fremmest forsøges løses til fælles enighed efter diskussion med Born this Days kundeservice.

Hvis en tvist ikke kan løses til fælles enighed med Born this Days kundeservice, kan du som kunde henvende dig til Forbruger Europa (ADR/ODR). Du finder mere information på www.forbrugereuropa.dk/menu/love/danske-regler/lov-om-alternativ-tvistloesning-adr/. Hvis du indleverer en klage via denne platform, vil dit ærinde automatisk blive viderebefordret til den rette instans, som følgende vil tage kontakt til os og forsøge at løse tvisten, uden indblanding af en domstol. I tilfælde af en tvist følger Born this Day den relevante tvistløsningsinstans.

En uoverensstemmelse vedrørende tolkning eller iværksættelse af disse vilkår, skal forklares i overensstemmelse med dansk lov og afgøres i henhold til overstående eller - som sidste alternativ - af en offentlig domstol.

Vent venligst
Vi klargører din plakat ...